Eten & Drinken

Klassieke gerechten in een modern en innovatief jasje

Eten & Drinken

Klassieke gerechten in een modern en innovatief jasje

Verrassend lekker en duurzaam

Op weg naar 2050 is meer plantaardig eten een goede zet. Zet je smaakpapillen op scherp. Laat je inspireren door de verhalen van de herkomst van alle ingrediënten. En proef hoe lekker de toekomst smaakt. Onze keukenbrigade kookt vanuit de visie van lokale en duurzame producten, waarbij moderne smaken uit de wereldkeuken te herkennen zijn. Bij Restaurant Novum verleiden wij jou, maar kies je zelf.

Karakteristieke producten, ambacht en innovatief vakmanschap staan in alle gerechten centraal. Werkelijk alle bereidingen en ingrediënten worden zelf bedacht en gemaakt. Het culinaire team werkt nauw samen, wat resulteert in een prachtige kaart met smaakvolle gerechten die niet alleen tongstrelend zijn, maar ook een lust voor het oog en een streel aan onze planeet.

Verrassend lekker en duurzaam

Op weg naar 2050 is meer plantaardig eten een goede zet. Zet je smaakpapillen op scherp. Laat je inspireren door de verhalen van de herkomst van alle ingrediënten. En proef hoe lekker de toekomst smaakt. Onze keukenbrigade kookt vanuit de visie van lokale en duurzame producten, waarbij moderne smaken uit de wereldkeuken te herkennen zijn. Bij Faculty Club Novum verleiden wij jou, maar kies je zelf. Onze chef-kok is meester en heerser in het spelen met diverse bereidingen van groenten: pekelen, roken, grillen, roosteren en fermenteren, deze kooktechnieken geven meer smaakdiepte aan de groenten. En dat proef je!

Karakteristieke producten, ambacht en innovatief vakmanschap staan in alle gerechten centraal. Werkelijk alle bereidingen en ingrediënten worden zelf bedacht en gemaakt. De chef-kok en zijn culinaire team werken nauw samen, wat resulteert in een prachtige kaart met smaakvolle gerechten die niet alleen tongstrelend zijn, maar ook een lust voor het oog en een streel aan onze planeet.

Dranken en Bites

Als team of werkgroep iets te vieren of is het gewoon tijd om elkaar weer vaker informeel te  ontmoeten? Kom met je collega’s of medestudenten naar Restaurant Novum. Loop gewoon binnen of bel ons, en dan reserveren we een tafeltje binnen of buiten op ons terras. Op ons terras is ruimte voor 70 personen, dus pak met elkaar na een dag hard werken of studeren een welverdiend drankje. Hef het glas met een cider die gemaakt is restromen appels uit de Betuwe en geniet van onze borrelkaart vol vegan fingerfood!

Lunch en Diner

Klassieke gerechten in een modern en innovatief jasje. Dat kenmerkt de menukaart van Restaurant Novum. Onze gerechten zijn met de grootste zorg bereid en deels passend binnen een plantaardig eetpatroon. Klaar om je keuze te maken?

Dranken en bites

Als team of werkgroep iets te vieren of is het gewoon tijd om elkaar weer vaker informeel te  ontmoeten? Kom met je collega’s of medestudenten naar Faculty Club Novum. Loop gewoon binnen of bel ons, en dan reserveren we een tafeltje binnen of buiten op ons terras. Op ons terras is ruimte voor 70 personen, dus pak met elkaar na een dag hard werken of studeren een welverdiend drankje. Hef het glas met een cider die gemaakt is restromen appels uit de Betuwe en geniet van onze borrelkaart vol vegan fingerfood!

Dineren bij Restaurant Novum

Klassieke gerechten in een modern en innovatief jasje. Dat kenmerkt de dinerkaart van Faculty Club Novum. Onze voor-, hoofd- en nagerechten zijn met de grootste zorg bereid en deels passend binnen een plantaardig eetpatroon. Klaar om je keuze te maken?

We kijken ernaar uit je te ontmoeten

Maak je reservering